Old songs

Tocmai am descoperit un cântec pe care îl am de multă vreme pe calculator, dar nu l-am ascultat niciodată. Cert e că are un aer de disco vechi:
2 Shy – You give me all I need: http://www.youtube.com/watch?v=6H_OtN_I6zw
Nici măcar nu ştiu dacă trupa se cheamă aşa, că nu am mai găsit nici o informaţie despre ea pe google (dacă ştie cineva m-aş bucura de un mail sau comentariu).

Ce e interesant la cântecul ăsta este aerul melancolic. Deşi nu l-am mai ascultat înainte, mă trimite înapoi în timp şi-mi imaginez oameni dansând în discoteci pe la începuturile anilor 90, şi în perioada aia nici măcar n-aveam anii de discotecă (iar în satul meu discoteca oricum era oricum o porcărie :D). Sentimentul este superb şi foarte ciudat, dat fiind că cântecul nici măcar nu aparţine amintirilor mele.
De apreciat ritmul, voioşia, ba chiar şi videoclipul.

Cântece care îmi amintesc de aceleaşi lucruri sunt cele precum Haddaway – What is love, multe de la Roxette, majoritatea de la Ace of Base şi încă vreo câteva cântece categorizate Eurodance. Astea însă au făcut într-o oarecare măsură parte din copillăria mea, pentru că au fost hituri şi erau la televizor.

Oricum eu sunt un ascultător de Eurodance întârziat cu vreo 15 ani, am descoperit Eurodance-ul abia anul trecut (exceptând bineînţels Roxette, Ace of Base, E-Type pe care nu prea am avut cum să-i ratez).

Cum spune primul comentariu de pe youtube, ascult muzica cu inima şi abia apoi cu mintea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s