Cei mai proşti şoferi sunt cei de Volkswagen Polo

Am ajuns la concluzia asta după ce am văzut în decurs de 2 săptămâni în mai multe cazuri cum pietonii erau să fie călcaţi pe trecerea de pietoni şi cum se încurcă circulaţia când vrea vreun Polo să parcheze.

Cum de n-am observat până acum, şi cum îmi justific? Urmează imediat explicaţia:
De 3 săptămâni lucrez în centru, pe unde sunt multe bănci şi, probabil, şi alte instituţii asemănătoare. Aceste instituţii au, care va să zică, angajate doamne ambiţioase. Doamnele ambiţioase la un moment dat au hotărât că nu e bine ca, la situaţia lor socială, să meargă pe jos, cu taxiul sau altfel, şi vor neapărat maşină. Şi aşa s-au apucat să facă şcoala de şoferi. Doamnele ambiţioase mai o caracteristică: sunt foarte ocupate cu meeting-uri, brainstorming-uri, happening-uri şi nu prea au timp de şcoala de şoferi. O altă caracteristică a doamnelor ambiţioase este, aţi ghicit, că sunt ambiţioase, aşa că ele trebuie de asemenea să ia din prima permisul de conducere. Cu permisul în mână doamnele merg să cumpere un Polo (pentru că asta le place, sau pentru că n-au bani de una mai mare; oricare ar fi cazul, apreciez faptul că nu se plimbă cu Patrol, Land Cruiser 90, GL sau asemănătoare), şi apoi încep să ne delecteze cu talentul lor.

Aceste explicaţii sunt un exerciţiu de creativitate (dar au un puternic parfum de verosimilitate :P) aşa că cititorul ar face bine să le ia ca atare. De asemenea e foarte probabil ca la o statistică serioasă aprecierile mele să fie invalidate, şi mai ştiu că probabil cei mai ieşiţi din comun şoferi sunt cei de papuc, etc, etc, etc.

Reclame

Un gând despre &8222;Cei mai proşti şoferi sunt cei de Volkswagen Polo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s