E 1 iunie şi măseaua de minte mă nenoroceşte

M-a pălit o inflamaţie serioasă a gingiei chiar sîmbătă, nu putea sub nici o formă să fie şi ea în timpul săptămînii să mă duc şi eu la doctor. Cred că e blestem de 1 iunie, nenorocita de măsea de minte care apare imediat ce nu mai eşti copil (după standardele sociale) vine acuma şi-mi strică ziua. Şi cu ocazia asta mi-a apărut şi un ganglion. Am fost la farmacie şi mi-au dat Ketonal şi Strepsils, din cîte am citit pe prospect un fel de anestezice, unu dintre ele conţinînd şi ceva cu „profen” în coada numelui, şi eu doar fug de medicamente ca dracu de tămîie, mai ales din astea calmante. Şi mi-au luat bani bine.

În altă ordine de idei e deja a treia problemă medicală de anul ăsta, şi pînă la 100 de ani mai e mult. Medicul de familie mă enervează la culme, data trecută a trebuit să mă închin la ea să mă trimită la analize şi să se descopere că chiar eram bolnav. Deci cine e din Timişoara poate să-mi lase o recomandare cu un medic de familie mai atent şi mai puţin plin de sine (am o recomandare deja, dar dacă e de unde alege e mai bine).

(Citind pe wikipedia bag de seamă că aveam o concepţie greşită, nu scrie nicăieri clar că profenurile astea ar fi narcotice.)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s