Sectorul 3 trimite prin poștă impozitele și după 2 zile le ia înapoi (tot de la poștă)

Miercuri 4 aprilie, direcția de impozite a sectorului 3 a trimis prin poștă pe plicurile cu impunerile de impozit pe 2012, și destinatarii au primit înștiințări să-și ridice de la poștă recomandatele. Vineri 6 aprilie, aceeași direcție de impozite le-a „retras”, adică a luat pur și simplu înapoi plicurile de poștă. Lucrătoarea de la poștă a spus că plicurile conțineau și o scrisoare de la Liviu Negoiță, și probabil din acest motiv au fost retrase. Dacă e adevărat, eu sper să-l coste scump pe domnul Negoiță scăparea asta.

Un funcționar incompetent de la DITL Sector 3 a trimis aiurea scrisori punînd pe drumuri habar n-am cîte mii de oameni, pentru ca apoi să le ia înapoi de la poștă fără scuze, fără explicații, fără nimic. Trecînd peste faptul că cineva poate ridica de la Poșta Română un plic destinat mie, mi-e un greu să înghit mizeria asta, și am o problemă cu porcăriile astea:
-sunt puși pe drumuri mii oameni absolut degeaba și fără scuze, nimic transparent în ce s-a întîmplat;
-la Poștă stau la ditai coada, pentru că aceste plicuri se pot ridica de la un singur ghișeu, în vreme ce ceilalți angajați o lălăie.

O să dau telefoane să aflu cine e responsabil pentru asta, dar speranțele sunt mici pentru că nu sunt deloc versat în birocrație. Cine are experiență cu administrația publică e rugat să dea un semn. Am pierdut luni o oră și ceva cu rahatul ăsta, mai pierd 3-4 ca să fac o plîngere împotriva incapabilului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s