De ce a obținut amînarea sentinței definitive Năstase: se aștepta rezultatul moțiunii de cenzură. Update: titlul ăsta speculativ e o porcărie, ÎCCJ m-a contrazis


Adrian Năstase(1), sursa DAPP, http://www.gov.ro

Adrian Năstase a fost condamnat la închisoare în plină sesiuni de epurări politice a lui Victor Ponta, ideea articolului meu s-a dovedit a fi doar o speculație.

Guvernul Mihai-Răzvan Ungureanu a căzut la moțiunea de cenzură, Adrian Năstase poate fi scos nevinovat la sentința definitivă. Evident, m-aș bucura extraordinar de mult dacă previziunea mea ar fi greșită, și sforarul ăsta ar rămîne în închisoare(2), și fără cine știe ce procedură extraordinară de casație ca să o ia procesele de la capăt. Revin cu completări după vacanță.

(1)
– aș fi pus evident of poză din aia manipulativă, în care personajul să arate cît mai nașpa să-l fac antipatic publicului meu numerso de-mi citește blogul 😀 Exemple: Dan Voiculescu Felix cu limboiul, Traian Băsescu cu ochi roșii și moacă de Benito Mussolini, Adrian Năstase cu fotografiat de jos cu față de obsedat. Din păcate n-am avut timp să găsesc una în domeniul public.
– Îmi rezerv dreptul de scoate din articol poza asta editată la mișto în cazul în care o să candidez vreodată la funcții publice.

(2)
Sunt conștient că omul e nevinovat pînă la proba contrarie, dar:
comportamentul său cît a fost premier îmi spune multe despre caracterul persoanei
– faptul că a acționat împotriva spiritului legii prin excepții de neconstituționalitate în dosarul Mătușa Tamara ar indica că încearcă să tragă de timp și să scape pe vicii ale statului;
– nu-s magistrat nici mare persoană publică așa încît îmi permit să fac judecăți pe cont propriu și să le pun pe un WordPress.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s