Tulai Doomne, Ponta mai scoate un as din mînecă: Liviu Pop

Corina Dumitrescu, Ioan Mange, Liviu Pop
Da, se spune „pe care”, dar așa vorbește Liviu Pop, un pic mai analfabet. Pentru cine nu s-a prins.

După o cucoană care minte cu nesimțire în CV, un plagiator de calibru, Ponta a mai scos un as din mînecă: Liviu Pop. PSD nu se dezminte, ne lămurim super repede și cu e nenea ăsta:
„Preşedintele Comisiei Naţionale de Bacalaureat va fi secretarul de stat. În momentul de faţă avem secretar de stat, care este… preşedintele Comisiei Naţionale de Bacalaureat”:
http://www.rtv.net/noul-ministru-al-educatiei-prins-cu-lectia-neinvatata-nu-si-cunoaste-secretarii-de-stat_28715.html

Evident, o înregistrare nu este suficientă ca să judeci un om (și chiar și Daniel Funeriu, pe care-l apreciez foarte mult, a apărut mai mult dormind la o conferință de presă), dar am încredere că acest mic preludiu al lui Liviu Pop anunță delicii comparabile cu ce ne-au oferit Ioan Mang și Corina Dumitrescu. Și asta măcar pentru motivul că oamenii care-s în același timp normali, cinstiți și competenți nu intră în PSD/PDSR. Acuma, cei care mă cunosc știu că am o adîncă antipatice pentru PDSR* și că-mi doresc ca Ponta să eșueze cît mai repede ca să plece din guvern, dar mă întristează felul în care înjosesc învățămîntul, și aș prefera o guvernare mai decentă**.

*PDSR se cheamă PSD acuma, dar merită amintit cine sunt. PDSR, PSD sau oricum s-or mai chema în viitor, îmi doresc să dispară urgent impreună cu toată clica de hoți ce-i gravitează împrejur.
**La urma urmei PDL și-a avut porția de guvernare, și la un moment dat tot urma să vină opoziția în loc. Dacă instituțiile statului chiar s-au schimbat, PSD nu ar trebui să poată intra cu barda (de ex. la Justiție). Dar PDL s-a ocupat cu politizarea instituțiilor în loc să le întărească, așa că după modelul deja știut de la PDSR și PDL, USL a început deja sesiunea de epurări politice, exersată în prealabil pe TVR.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s