Alex's Weblog

 • Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

  Alătură-te lângă 1 urmăritor

 • Iulie 2012
  L M M M V S D
  « Iun   Ian »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  

Să se ducă naibii PDL-ul cu Blaga al lor

Posted by alecs1 pe 2012-07-01

Speram și eu la ceva inteligență de la PDL în momentele astea. L-au ales pe Vasile Blaga președinte, un blatist care negociază totul pe sub mînă și care n-a cîștigat în viața lui o confruntare electorală. Din ce înțeleg eu, ăștia văd tot timpul doar jumătate din adevăr: că cea mai mare parte din vina pentru eșecul PDL o au 1) televiziunile manipulante care au exagerat fiecare greșeală a guvernării și mai ales 2) faptul că au făcut o groază de greșeli, iar lumea a văzut că ai lor o duc bine în timp o parte importantă din populație a avut veniturile scăzute. Ei, cu șmecherul de Blaga în frunte ei speră să rezolve 1) și astfel să nu se mai vadă 2).

În vreme ce PSD-ul lui Ponta se ocupă de restaurația comunistă, aproape toți ăștia din PDL tac mîlc. Nu știu dacă e bine strategic, dar eu în secunda asta sper să le plece Monica Macovei, Cezar Preda, Traian Ungureanu, Funeriu, Baba și ce o mai fi mai spălat în partidul ăla în formațiunea nouă a lu’ MRU, în Noua Republică, sau whatever, și să ia ăia împreună 20% la parlamentare, și basta.

Update:
1. Dan Tapalagă are o mică analiză, care spune îmi confirmă gîndurile: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-12672552-catea-observatii-despre-pdl-blaga-frunte.htm Cică Blaga vrea ca în jurul PDL să se reconstruiască dreapta, eu aș spune la Paștele Cailor.
2. Dragoș Paul Aligică mi-l descrie perfect pe Marele Vasile Blaga: http://www.blogary.ro/2012/06/cum-vine-treaba-cu-planul-despre-pdl-opozitie-reformism-si-d-l-v-blaga/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: