Veniți în Piața Victoriei, la Promenada Ghilimelelor

Bicicletă democrată
Slogan
Începînd cu 2 iulie, pe la ora 7 seara, după serviciu, ne adunăm în Piața Victoriei cîteva sute de oameni pentru a protesta împotriva felului în care sunt călcate în picioare instituțiile statului pentru a-l proteja pe Ponta și pentru a duce la bun sfîrșit planul lui Dan Felix Voiculescu de a scăpa de justiția independentă. Nucleul protestului este destul de mic, probabil 50 de oameni. Suntem oamenii care se opun sacrificării unei țări întregi pentru salvarea cîtorva lichele corupte, în frunte cu Năstase, Voiculescu, C. Voicu.

Oameni educați, fără șobolani morți atîrnați de ațe, fără funduri goale, fără manifestări vulgare, nimeni la bustul gol sau în maieu de noapte. O bună parte dintre ei știu de 10 ori mai multă politică decît mine, mai multă istorie, și înțeleg mai mult implicațiile economice ale tuturor hotărîrilor guvernului.

Vom merge acolo în continuare, vă invit pe toți, și voi completa articolul cu prima ocazie cînd am timp. Pagina de Facebook a întîlnirii este: https://www.facebook.com/events/382477081812081/ .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s